In het hart van Nijverdal

Midden in het centrum van Nijverdal vindt dit evenement plaats. Een groot aantal straattheater-artiesten, muzikanten, kunstenaar en foodtrucks zijn in het winkelgebied te vinden. Ook zijn de centrumwinkeliers geopend van 12:00 tot 17:00 uur

 

Straattheater

Diverse artiesten zwerven door het centrum op zoek naar publiek, een avontuurlijke plek interactie en een grap. Rondom het centrum en het Dunantplein treft u ze.

Iedereen is welkom

De andere planeten nemen geen deel aan ons evenement. Toch willen we ook bezoekers anders dan menselijke wezens van harte uitnodigen om van onze gastvrijheid te genieten en eventueel een kunstzinnige bijdrage te leveren. Mocht u van ver komen en willen overnachten dan verwijzen we u naar de website van www.visithellendoorn.nl. Wacht daarmee niet te lang, het zou immers zonde zijn lichtjaren te hebben afgelegd en er achter te komen dat de bedden niet meer beschikbaar zijn.

 

Foodtrucks

Diverser foodtrucks allemaal samen op een plein. Lekker kiezen en samen aan een tafel smullen.

Genieten met alle zintuigen.

Struin lekker door het centrum, pak een terrasje en zie de komedianten voorbij trekken. Divers artiesten komen u vermaken en laten je met een glimlach naar het leven kijken. Beeldende kunst vindt je rondom en in het huis van Cultuur en Bestuur.  Natuurlijk zorgen de foodtrucks ook voor de lekkere verwennerij. Je dag kan niet meer stuk “Op Nijverdal”

 

Een kleine greep uit het programma

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×