Eerste editie kunstvoer

Straattheater, kunst en food, op tweede pinksterdag staat het centrum op zijn kop! Genieten, verbazen, lachen, shoppen en relaxen. Rare snuiters die je pardoes tegen het lijf loopt. Acrobaten die zich in vreemde bochten wringen en soms ook onopvallend opvallende figuren……was dit nou een artiest of…? Maar nu ook serieuze kunst! Rondom het gemeentehuis en in de binnentuin een kunstmarkt van brede opzet. Beelden, zeefdrukken, schilderwerk en sierraden. Foodtrucks en muziek kun je aantreffen bij het Maximaplein. Kom, kijk, proef en geniet!

Centrum Nijverdal 2e Pinksterdag 12 tot 18 uur

Het evenement is een samenvoeging van de succesvolle evenementen Straattheater en Kunstplein Nijverdal. Beide bestaan al vele jaren en trekken altijd zeer veel publiek. Toch is er soms vernieuwing nodig en willen beide organisaties meer groeien. Er is ook gezocht naar het toevoegen van een foodplein. Die is gevonden op het Maximaplein, waar een karavaan Foodtrucks zal staan met een klein podium met live muziek.

30 straattheater-optredens, 30 kunstenaars, 10 foodtrucks en een aantal live muzikanten maken er tussen 12 en 18 uur een mooie culturele dag van!

In samenwerking met OpNijverdal zijn ook de centrumwinkels open!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×